Friday, 23 September 2011

law..lawyer..loyar..

Haloo3!!! assalamualaikum....
Arini tepat kol 12.00 pm selesai paper final aku yg kedua...LAW346..(after first paper TAX320)...loya ke loyar suma ada bila mai time paper nih..mna x nya subject akta2 nih aku mg sengal skit dengan nak igt section utk general principle lg, berbagai cases lg dengan nma yg x bolh nak bagi sedap n senang utk igt..contoh cm Abu vs Aminah kaa kan..hahaha..MEMANG X r!!!!..tp mg padan muka kat aku gak sb study last minute..sampai tilam pun dah beralih arah ke ruang tamu semata-mata nak study law..haha...bila time jwb td pun hrmm apa yg igt masuk tulis ja laaa...haha...(asalkan buat)...apa2 pun alhamdulillah suma dah selesai..utk paper law ja laa walaupun masa cm x mencukupi jaaa..huhu..paper lain insya-Allah harap dpt buat yg terbaik..cheqqq takot..!!!!

our feeling after finished with law346..because of lack of TIDURRRR!!!!!

Thursday, 22 September 2011

gadis semasa by yuna..

video

Oh begini rasanya cinta
Bila diagung-agungkan Kuasanya
Dan aku begitu naif untuk dirimu
Kerna oh usia

Oh sekarang bukannya masa
Untuk kau ungkit lagi salah siapa
Dan engkau terlalu ego untuk diriku
Kau memang begitu

Bukalah mata
Yang selama ini engkau pejamkan
Dan lihatlah diriku...

Buanglah buanglah!
Buang curiga yang telah lama kau simpan
Yang mungkin memudaratkanmu

Aku memang begitu
Tetap seperti dahulu
Terlalu menyayangi dirimu

Kau mahukan gadis semasa
Yang bisa memberikan kau segalanya
Dan engkau tak mampu melihat apa yang
Ada didepanmu

Kau mahu perubahan dunia
Tetapi pada aku kau sama sahaja
Dan engkau terlalu ego untuk diriku
Kau memang begitu
 
 p/s : LAYAN LAGU NIH BESH GAK..!!smooth and steady..

Wednesday, 21 September 2011

selepas sudah bosan...!!!!!!!

haloo3!!!!!!assalamualaikum....!!!!
ishh byk sungguh laa sawang dlm umah aku yg bernama 'tentang aku' nih...haha!!!meh sini nak bersihkan..nak buang sawang2, habuk suma nih...haha!!!dah lama aku x update blog aku yg satu nih..hrmmm...nak bt cmna bz sgt, x da masa nak update..hahaha!!!!!ya laa tu cik amalina oiii, men game, dating bolh plak...aishhh!!!
selepas sudah bosan ek??hrmm kenapa dah bosan??sb dah bosan laa..huhu..dah bosan jom p cari yg len...bak kata pepatah habis madu sepah dibuang...truk2...haha!!tp nih bukn berkaitan ngan cari pak we len ek...haha saya sayang 'si dia'..haha!!!nih pasal social networking...selepas dah bosan dok bersosial bersama FB so tingin gak nak ber TWIT plak..haha!!!kalu nak diikutkan TWITTER nih pun dah lama wujud, dah ramai org guna, and ada yg sampai dah bosan gak..tp aku baru nak berjinak-jinak ngan TWIT2 nih..tp x pa laa ikut ska aku lah..hahaha!!!!
one more aku ermm bukn setakat sign up TWITTER..FORMSPRING pun aku wujudkan profile aku kat situ..hanya beberapa minit selepas aku wujudkan profile aku kat TWITTER..haha...critical dah budak nih...!!!!tp x pa lah ikut ska aku lah..hahaha!!!!
so kepada sesiapa yg ada TWITTER janganlahh segan2 nak TWIT2 ngan i k....chauuu..!!!!


want to follow? just type : nuramalina1891

p/s : doakan saya buat yg terbaik dalam final exam k....hehe!!!